Воведување на нови технологии е наш предизвик

Нашата историја

2012
2015
2012

Почетоци

10 годишното искуство во мултимедиални презентации, фотографирање и веб маркетинг само по себе бараше да имплементираме нови технологии за подобра визуелна презентација.  Со комерцијализација и подобрувањето на дронови за широко-појасна употреба, особено за видео/фото, ни се даде повеќе слобода нашите идеи да станат реалноста, а клиентите да добијат врни 360, фото или видеа од воздух побрзо, поевтино и полесно.

2015

Денеска

Аир360.мк е спремен да одговори на сите барања од клиентите со целосно современа опрема на располагање за фотографирање и снимање од воздух. Нашиот тим има доволно познавање за летање во скоро сите видови на услови и да го долови најдоброто од Воздух

Нашето искуство низ бројки:

271
Панорами
83
Видео и фото проекти
300
Часа летови
3
години искуство

Аir360 тим:

Стојан Стојановски

Стојан Стојановски

Основач(MK)/Пилот

Митко Јосифоски

Митко Јосифоски

Основач(CH)/Пилот

Дел од нашите клиенти:

2S
Park Golden Beach
Hotel Izgrev

Потребни ви се Видео, Фотографија или 360 панорама?