ВИРТУЕЛНИ 360 ПАНОРАМИ

Промовирање на местоположбата на локации со помош на 360 степени панорами од воздух и од земја

ВИДЕО ОД ВОЗДУХ

Снимање на секаков вид на настани, спотови и слично со 4К квалитет, пренос на видео во живо од воздух

ФОТОГРАФИРАЊЕ ОД ВОЗДУХ

Фотографирање на настани, индустриски и градежни зони, непристани места и сл. од воздух

3Д Мапирање

Мапирање на одредена површина во 3Д со зададена ГПС рута. Експортирање за дополнителна обработка во 3Д софтвер како Маја, 3Д макс, Аутокад итн

За прв пат во Македонија! – 360 виртуелни панорами и тури од Воздух

Зошто 360 виртуелна тура?

Со изработка и комбинација на 360 степени виртуелни панорами од воздух и од земја добивате подобра слика на вашиот локал и неговата местоположба како и успешно и детално промовирање на истиот. Едноставно ги доближувате до вас вашите клиенти од целиот свет со тоа што панорамите може да се достапни преку вашата веб страница, Google Maps, Google Earth, Охрид 360 и други сервиси
Види проекти

УСЛУГИ

271
Панорами
83
Видео и фото проекти
300
Часа летови
3
години искуство

Потребни ви се Видео, Фотографија или 360 панорама?